100 free spins på Vikings hos Guts

Visst är det roligt att spela på casino, men än mer roligt blir det förstås när man får en bonus. För den som har en viss förkärlek för slots och spelautomater finns det inget bättre än en riktigt bra free spins-bonus.

En riktigt bra free spins-bonus som är aktuell just nu går att hitta hos Guts. Här får du nämligen som ny spelare hela 100 free spins på slotten Vikings. Detta när du gör en första insättning på minst € 10. Som om det inte vore nog med det får du även på själva insättningen 100 % i bonus upp till 2 500 kr.

Ragnar Lothbrok och Lagertha

Precis som namnet antyder baseras slotten Vikings på den populära HBO-serien med samma namn. När du spelar Vikings kommer du att möta alla välkända karaktärer i form av till exempel Ragnar Lothbrok och Lagertha. Spelet innehåller också avancerad 3D-grafik som hämtar inspiration från det historiska dramat.

Vikings-slotten består av fem hjul och tre rader med hela 243 olika möjliga kombinationer. Dessutom finns en rad olika funktioner som Hotspot Feature, Shield Wall Feature samt en Raid Spins-symbol med tre olika Hotspots. I Raid Spins-läge blir det ännu mer spännande då antalet hjul utökas till sju stycken och antalet rader till fem, vilket ger hela 78 125 möjliga kombinationer.

För att hämta dina 100 free spins på Vikings, gå in på Guts.

 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se